Problems with Log Box V1

Questions and support for the Woolich Racing Log Box (Denso)

Problems with Log Box V1

Postby preuss » Fri Feb 02, 2018 4:09 pm

Hello Guys.

- I have a Problem with my old Log box V1.

- I can still read and flash the Ecu as normal in the flash mode.

- I can still open the SD Card on my Laptop in the normal mode an work on the Log-box File.

- But I can not connect to Bike in Engine Data Mode, and dont find the Comport in Engine Data Mode.

- Also the Log Box dont log data from the Bike in the normal Mode.

- When I have connected the Log box to the bike and start the bike, the log box blinks 3 times fast with a short brake all the time, which means the Logbox waits to connect to the bike?!


Do you have any Idea what could be the problem?

Thanks a lot!

Alex
preuss
 
Posts: 37
Joined: Tue Apr 16, 2013 8:00 pm

Re: Problems with Log Box V1

Postby Woolich Support » Tue Feb 06, 2018 3:37 am

Hi Alex,

The best way to resolve your issue would be raising a support ticket:

http://www.woolichracing.com/support/

Depending on your issue it may be worth upgrading to a V3 logbox as these are a much better design and will allow more access to features.

-Woolich Support
User avatar
Woolich Support
 
Posts: 25
Joined: Fri Aug 18, 2017 9:56 am

Re: Problems with Log Box V1

Postby preuss » Thu Feb 15, 2018 12:27 pm

Thank you,

I have opend a Support Ticket now!

Alex
preuss
 
Posts: 37
Joined: Tue Apr 16, 2013 8:00 pm


Return to Log Box (Denso)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests